Ben je wellicht blind geworden voor
je eigen werk of jouw business?

 

Mariska van MH Business Support en samen kom je verderChaos en blind geworden van je eigen werk?
Heb je chaos in je eigen werk en weet je gewoon even niet meer waar je moet beginnen? Struggle je op gebied van zichtbaar zijn met je bedrijf en dit goed neerzetten op jouw Social Media Kanalen? Graag help ik jou als persoon verder zodat jij weer successen gaat behalen op o.a. jouw zichtbaarheid en Social Media. Zodat jij een stok achter de deur en een schop achter je kont krijgt.

 

Maar heel belangrijk:
Dat jij weer bruist van de energie, er weer leuke creatieve ideeën tot stand komen en jijzelf weer in actiemodus komt. Mijn streven is echt doelgericht werken, persoonlijke aandacht, waarbij service & kwaliteit zéér centraal staat. Dit uiteraard met de juiste positieve energie en betrokkenheid.

Wat heb ik voor jou?

Ontwerp Content in Canva voor Instagram

 

LIVE WORKSHOP:
Vind jij het een uitdaging om telkens weer inspirerende en creatieve plaatjes te maken voor jouw Instagram feed? Met het gevolg dat je hierdoor nauwelijks gave berichten post en daardoor minder zichtbaar bent dan je zou willen? Deze workshop is donderdag 27 september van 10-17 uur in Almere.

 
VERDER GAAN

Jouw Social Partner

 


STRUCTUREEL SUPPORT
:
Graag help ik je op weg door je structureel te ondersteunen. Zo kunnen we bouwen aan jouw bedrijf en wordt er voor continuïteit gezorgd. We gaan werken aan het opzetten van de juiste strategieën van A-Z met het doel: zichtbaar zijn voor je onderneming en doorvoeren op je diverse kanalen en Social Media.
 
VERDER GAAN

MH Business Café

 


LIVE AAN JE BEDRIJF WERKEN:

Voor ondernemers die elke maand structureel live aan hun bedrijf willen werken onder begeleiding. Op een fijne locatie waar je samen met nog meer andere ondernemers de mogelijkheid krijgt van elkaar te leren. 
COMING SOON > nog even geduld.