Ben jij die ambitieuze VA, freelancer of zelfstandige ondernemer?

 


 

 

 

" Kom dan naar mijn 2-daagse trainingsevent 'Jouw Merk Naar de Top' en ontdek Hoe je met high quality content een betekenisvolle brand opbouwt, die aan de lopende band leads aantrekt en converteert naar trouwe volgers, die al te graag al je producten en diensten afnemen.  "

 

 

Beste Internet Entrepreneur,

 

De tijden zijn verandert.

Ik hoef je niet te vertellen dat het internet het marketing landschap totaal heeft veranderd. Rond de wisseling van de eeuw sprongen overal ‘internet miljonairs’ uit de grond.

 

 

1. Het was de nieuwe ‘Gold Rush’.

Het internet bracht een revolutie te pas voor ondernemers die van huis uit bakken met geld verdiende met ‘squeeze pages’, SEO en webshops. Oh wat was het toen gemakkelijk! Hier en daar een paar zoektermen op je site gooien en hopla! Eerste pagina in de zoekresultaten.

 

 

2. Klanten ‘on-demand’

Even een paar extra klanten nodig? Gooi er een paar Google advertenties tegenaan via Adwords. Toen ging Google zijn algoritmes veranderen en van de ene dag op de andere raakten internet ondernemers hun business kwijt.

 

 

3. Nieuwe strategieën werden bedacht

Maar slimme hardwerkende ondernemers zoals jij en ik bleven bezig. Nieuwe strategieën werden bedacht en het duurde niet lang of een nieuwe speler bracht gooide alles overhoop.

 

 

4. Ik heb het natuurlijk over Facebook

Fast Forward naar nu. Facebook staat negatief in het nieuws dankzij zorgen over privacy en de ondoordachte consequenties die zijn ontstaan tijdens hun zoektocht om de ultieme ‘disruptor’ te worden. Sommigen vragen zich af of dit het einde betekent van Facebook. Ongeacht van wat je mening hierover is, kan ik je garanderen dat het antwoord hierop luid en duidelijk ‘Nee’ is.

 

Maar dat maakt voor ons niet uit. Waarom?

 

Want Facebook en andere social media bedrijven hebben een verandering teweeg gebracht, die voor entrepreneurs en freelancers zoals jij en ik ongekende kansen biedt.

 

Ongekende kansen...

Vinkje MH Business Support voor de ondernemers die niet houden van of niet goed zijn in ‘verkopen’;

Vinkje MH Business Support voor freelancers die het gevoel hebben dat ze verdrinken in een zee van concurrentie;

Vinkje MH Business Support voor de VA’s die het zat zijn om constant op zoek te moeten gaan naar nieuwe klanten;

Vinkje MH Business Support voor entrepreneurs die iets te vertellen hebben en geld willen verdienen met hun passie, kennis en vaardigheden.

 

 

 

 

Ik ben op zoek naar een
zeer specifieke ondernemer ...
Could it be
You?

 

 

 

 

Stel je het voor…

Je hoeft niet meer op zoek te gaan naar klanten. Elke maand heb je meer dan genoeg leads die allemaal met jou willen werken. Je kunt je prijzen gerust verhogen en je hoeft geen zorgen te maken of deze maand genoeg omzet gaat draaien.

 

Dankzij social media is dit mogelijk. En je hoeft geen ‘verkoper’ te zijn. Het is zelfs beter als je NIET goed bent in verkopen.

 

De komende minuten ga ik je precies uitleggen hoe dit mogelijk is en hoe jij deze ongekende kansen kunt benutten… Maar eerst wil ik je het verhaal vertellen van de reizende freelancer…

 

 

 

“Hij woont in Italië maar zijn klanten zitten allemaal in Nederland. En eigenlijk is hij de helft van het jaar op reis. Niet omdat het moet maar omdat het kan.”

 

 

 

Hij begon net zoals ik. In loondienst werken was 10x niks. Hij wilde geld verdienen met zijn passie voor communicatie. Dankzij het internet kan hij zijn werk overal doen. Hij is woonachtig in Nederland maar hij heeft al 4 jaar een appartement net buiten Milaan.

 

Waarom?

 

Omdat het kan. “Ik houd van de cultuur, het eten en de mensen. En ik kan toch overal werken. Mijn laptop is mijn kantoor.”

 

Maar zo vaak is hij niet eens ‘thuis’. Vorig jaar zat hij twee maanden op Curacao. In de ochtend werkte hij een paar uurtjes en in de middag lag hij op het strand. Verkopen was nooit zijn ding. Daarom is hij copywriter geworden.

 

“Ik denk achteraf altijd, ik had het anders moeten zeggen. Daarom houd ik van schrijven, ik kan alles van tevoren bedenken”, vertelde hij me tijdens ons eerste gesprek. “Nu ben ik best goed geworden in de typische ‘salespitch’ maar de ironie is dat het eigenlijk veel minder goed werkt. Ik pitch ook niet meer. Ik laat mijn content voor me spreken. Dat werkt veel beter!”

 

Tegenwoordig is de consument veel slimmer. Ze zien een verkooppraatje van ver aankomen. Het is dan geen wonder dat contentmarketing 3x zoveel resultaat oplevert, terwijl het zo’n 62% minder kost (Content Marketing Institute).

 

En daarom is de nieuwste ontwikkeling van de online markt krachtiger dan het traditionele verkooppraatje. De consument -- maar ook bedrijven (de B2B markt) -- gebruiken social media om te bepalen of hun investering de moeite waard zal zijn.

 

En het gaat nog veel dieper dan dat…

 

Dus vergeet de verkooppraatjes en de sneaky salestechnieken. Het is tijd dat je de kracht van contentmarketing gaat inzetten. In andere woorden, het is tijd voor Social Selling.

 

 

JA! BOEK MIJN TICKET!

 

 

Maak van je Business een Betekenisvolle Merk
en Laat Klanten NAAR JOU Toekomen

 

 

 

In de wereld van contentmarketing zijn er twee soorten ondernemers. Aan de ene kant heb je de freelancers, zelfstandigen en VA’s die elke dag op zoek zijn naar nieuwe klanten. E-mails versturen, telefoontjes plegen, visitekaartjes achterlaten.

 

Ja, dat kan werken. Maar ik moet er niet aan denken!

 

Ik zie dat heel veel van dit soort ondernemers worstelen en echt struggles hebben om uniek te zijn met hun bedrijf. Om zichtbaarheid te creëren en klanten aan te trekken, die actief op zoek zijn naar hun diensten.

 

Wanneer ik ze vraag wat hun grootste uitdagingen zijn, krijg ik meestal te horen:

Pijltje MH Business Support  Te weinig goed betalende klanten…

Pijltje MH Business Support  Het kost me teveel tijd en energie om mijn business draaiende te houden, laat staan dat ik mijn werk kan doen…

Pijltje MH Business Support  Is dit het nou?

 

Aan de andere kant staan de marketeers, freelancers en zzp’ers die het door hebben.

 

Wanneer ik HEN vraag wat hun grootste uitdagingen zijn, hoor ik dit:

Pijltje MH Business Support   Ik heb het weer super druk! Mijn agenda is volgeboekt… Ik heb weer eens te veel klanten aangenomen🙈😅

Pijltje MH Business Support   Ik moet beter leren plannen…

Pijltje MH Business Support   Mijn prijzen zijn te laag, iedereen zegt “Ja!”

 

Ze hebben een wachtrij aan klanten en ze werken hard omdat ze het willen, niet omdat het moet. Neem bijvoorbeeld de copywriter van net. Hij heeft meer klanten dan tijd want hij wil iedereen helpen. Het is niet dat hij geen uitdagingen heeft. Maar zijn uitdagingen zijn eerder een luxeprobleem, niet een financieel probleem.

 

Referentie Yvonne Verhulsdonk_MH Business SupportBegin oktober ben ik teruggekomen van een week werken AAN mijn business (in plaats van IN mijn business) in Sardinië!

 

Hoe heerlijk is het om aan de groei van je bedrijf te kunnen werken in zo’n plek, in plaats van brandjes blussen en heen en weer rennen, om met stress en moeite het einde van de maand te halen?

 

Dit is mogelijk dankzij de kracht van Social Selling en Contentmarketing; twee onderwerpen van de het tweedaagse seminar: Jouw Merk Naar de Top.

 

Tijdens dit seminar ga ik je leren hoe je komt van “Te weinig goed betalende klanten” gaat naar “nieuwe post/video online en je hebt er een nieuwe klant bij”.

 

Zo simpel kan het zijn. Ja, echt.

 

Want waarom zouden we het moeilijk maken met allerlei complexe strategieën, wanneer je gewoon klanten kunt aantrekken met jouw verhaal en content?

 

 

 

 

 

Je Bent Uitgenodigd voor:
de MH Business Dagen:
“Jouw Merk Naar de Top!”

 

 

 

 

Wat ga je leren? In één zin:
Hoe je met 'High Quality Content' een betekenisvolle brand opbouwt, die aan de lopende band leads aantrekt en converteert naar trouwe volgers, die al te graag al je producten en diensten afnemen.

 

 

Quote Social Media Keenan _ MH Business SupportDag 1
Social Selling & High Quality Contentmarketing

op Facebook, Instagram, YouTube & Pinterest

 

 

 

 

 

 

Social Selling is krachtiger dan traditionele vormen van marketing en verkopen omdat je niet aan het verkopen bent. Je begint een open gesprek met potentiële klanten die ACTIEF op zoek zijn naar oplossingen. Maar ze willen niet zomaar van iedereen kopen. Ze willen een band opbouwen met een merk die ze kunnen vertrouwen. Ze willen trouw zijn maar je moet hun loyaliteit eerst verdienen.

 

En Social Media is tegenwoordig de beste ‘plek’ om dit te doen. Daarom gaan we op de eerste dag van de MH Business Dagen werken aan je Social Selling Skills.

 

Je gaat leren…

Pijltje rose MH Business Support  Wat de 4 stappen van de Social Success Cycle zijn en hoe je hiermee je producten en diensten aanbiedt, zonder te verkopen.

Pijltje rose MH Business Support  Waarom je eerst waarde moet geven voordat je iets vraagt en waarom deze ‘Value First’ strategie nu belangrijker is dan ooit.

Pijltje rose MH Business Support  Welke sociale media kanalen het beste passen bij je bedrijf en hoe je elk van deze kanalen met het hoogst mogelijk resultaat inzet.

Pijltje rose MH Business Support  Wat de verschillen zijn tussen Social Listening, Social Persuasion, Social Networking en Social Selling, en waarom dat belangrijk is voor je bedrijf. (De meeste marketeers kennen dit concept niet eens!)

Pijltje rose MH Business Support  Hoe je het gedrag van leads en potentiële klanten beter kunt begrijpen en interpreteren, zodat jouw content en berichten voor meer kliks en engagement zorgen.

Pijltje rose MH Business Support  Waarom de ‘temperatuur’ van je leads het eenvoudig maakt om op de behoeftes van je markt in te spelen, en WAT je moet aanbieden aan ‘koude’, ‘warme’ of ‘hete’ leads.

 

 

Maar dat is natuurlijk niet alles.

 

 

Want als je eenmaal begrijpt HOE je Social Selling kunt toepassen in je bedrijf, dan moet je het natuurlijk ook kunnen IMPLEMENTEREN!

 

 

Quote Social Media Jay Bear _ MH Business SupportDaarom neem ik je mee in de wereld van creatieve content, en laat ik je zien hoe je met hoogwaardige content aan de lopende band klanten aantrekt als een vuurtoren in de nacht.

 

Dit gaat verder dan theorie! Ik ga je ook laten werken het MH Content Plan Werkboek, zodat je na afloop naar huis gaat met ideeën die je direct kunt implementeren.

 

 

Ik ga je leren…

Pijltje rose MH Business Support   WAT contentmarketing precies is, welke rol het speelt in je marketing funnel en hoe je dit toespitst op jouw best passende doelgroep.

Pijltje rose MH Business Support  Welke soorten content er zijn, hoe je meetbare doelen opstelt en hoe je zichtbaarheid creëert voor je business, merk en producten met unieke content.

Pijltje rose MH Business Support   Hoe je content creëert die leads genereert voor je business, alvast je eerste sales converteert en potentiële klanten dieper in je funnel krijgt.

Quote Shut up and take my money _ MH Business Support

Pijltje rose MH Business Support  Wat voor content je aan de ‘onderkant’ van je funnel moet delen zodat je leads omgezet worden in trouwe fans en betalende klanten.

Pijltje rose MH Business Support  Wat de beste blog strategieën zijn, de honderd+ verschillende blog soorten, hoe je content schrijvers kunt vinden, en hoe je een lezer converteert naar warme leads en klanten die al te graag je diensten en producten afnemen.

Pijltje rose MH Business Support  Hoe je ervoor zorgt dat je blogs en content ook daadwerkelijk gelezen worden! Want de beste blogs zijn niets zonder een goed plan om het aan de man te brengen via e-mail, social media en zoekmachines.

 

 

 


 

 

 

Quote Social Media Josiane Feigon _ MH Business SupportDag 2
Implementeer Je Nieuwe Social Selling Vaardigheden op Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Met stappenplannen, checklists en praktische voorbeelden.

 

 

 

 

Mijn doel is dat je na 2 MH Business Dagen jouw nieuwe social selling vaardigheden direct kunt inzetten. En als je dat wilt, dan help ik je daarmee.

 

Daarom pakken we tijdens dag 2 de praktische vraagstukken aan zoals:

Pijltje rose MH Business Support  Hoe pas je deze net aangeleerde strategieën en ideeën toe in JOUW bedrijf?

Pijltje rose MH Business Support  Welke social media kanalen passen het beste bij jouw aanbod en merk?

Pijltje rose MH Business Support Hoe kun je binnen een korte tijd nog meer leads en klanten aantrekken door jouw content te ‘boosten’ met resultaatgerichte advertentiecampagnes?

 

Er zijn meer dan genoeg cursussen, webinars, workshops en andere trainingen die je een aantal handige tips aanleren, met betrekking tot social media marketing. Maar vaak blijven de resultaten hangen op… het implementeren van je nieuwe kennis.

 

En dat is precies de reden waarom ik het zo gemakkelijk mogelijk ga maken voor je.

 

Tijdens de tweede dag van de MH Business Dagen: Social Selling Secrets gaan we aan de slag met stappenplannen, checklists, templates en voorbeelden. Zodat je bij thuiskomst direct stappen kunt maken.

 

Wat gaan we doen?

 

Referentie Floor van der Steen.nl _ MH Business Support

Pijltje rose MH Business Support  Leads en klanten aantrekken via Pinterest in 7 Eenvoudige Stappen: We nemen een gedetailleerde kijk naar Pinterest en waarom dit vaak onderschatte platform voor verrassend veel leads kan zorgen als je weet wat je doet. (En na dag 2 ben jij één van de weinigen die dat weet.)

 

Pijltje rose MH Business Support  Social Selling met YouTube in 10 Stappen: Hoe je met een handjevol korte video’s op YouTube geïnteresseerde kijkers in je funnel of op je webshop krijgt, zonder duizenden euro’s uit te geven aan professionele opnames.

 

Pijltje rose MH Business Support  Easy Instagram in 9 Stappen: Hoe je in een korte tijd meer volgers en likes krijgt op je Instagram profiel met pakkende content, hashtags en inzichten in het gedrag van je trouwe volgers.

 

Pijltje rose MH Business Support  Facebook Social List Building: Hoe je in 9 simpele stappen een e-maillijst opbouwt met Facebook adverteren. Je hoeft hier geen FB specialist voor te zijn, iedereen kan deze 9 stappen toepassen en aan het einde van de dag weet je precies wat je moet doen!

 

Zoals je ziet is er straks genoeg te doen! Dit is niet zo’n typische training waarin ik je alleen even laat ‘proeven’ van wat er mogelijk is.

 

Je gaat leren wat er dit moment werkt en hoe jij dit kunt implementeren voor jouw bedrijf. Bereid je dus voor op twee dagen serieuze training!

 

 

 

 

Voor Wie Is "Jouw Merk Naar de Top?"

De MH Business Dagen zijn voor elke ambitieuze ondernemer die groei willen creëren in hun bedrijf.

 
JA IK WIL ERBIJ ZIJN!

 

 

 

Simpel toch? Het verschil tussen deze training en anderen is echter dat je dit leert doen door high quality content te maken met jouw kennis en verhalen.

 

Deze training is voor jou…

Pijltje rose MH Business Support  Als je wilt leren hoe je jouw kennis, vaardigheden en expertise moet verpakken om op social media zichtbaarheid te creëren...

Pijltje rose MH Business Support  Als je op zoek bent naar eenvoudige resultaatgerichte manieren om jezelf als expert te positioneren in jouw gekozen markt/industrie...

Pijltje rose MH Business Support  Als je met jouw content ideeën een systeem wilt opzetten die leads aantrekt en converteert naar trouwe klanten die als eerste aan jou denken...

Pijltje rose MH Business Support  Als je geen idee hebt hoe vaak je iets moet posten, op welke kanalen, wat goede content is of hoe je alles op 1 lijn trekt met een omzetverhogende strategie...

Pijltje rose MH Business Support  Als je als Virtual Assistant je vaardigheden wilt uitbreiden zodat je meer klanten kunt helpen, beter wordt in je werk en hogere prijzen kunt vragen...

Pijltje rose MH Business Support  Als je als freelancer of zelfstandige je bereik wilt vergroten terwijl je klanten in een hogere segment van de markt aantrekt… (niet meer die ‘kleine’ klanten die elke cent moeten overwegen maar de ‘high ticket’ cliënten die bereid zijn om te investeren).

Pijltje rose MH Business Support  Als je gewoon wilt weten hoe contentmarketing werkt, wat je moet doen en geen hoofdpijn wilt overhouden aan alle tegenstrijdige dingen die je online tegenkomt…

Pijltje rose MH Business Support  Als je zonder gedoe je contentstrategie wilt kunnen opzetten en uitvoeren…

 

Dan is Social Selling Secrets voor jou!

 

Referentie Karin Bor van Studio Cooliejoolie_ MH Business Support

Referentie Sylvia Klink van Sylvia Klink VA _ MH Business Support

 

Wie ben ik?

 

 

 

Mariska Huijnen van MH Business Support

Mijn naam is Mariska Huijnen. Ik help VA’s, freelancers en ambitieuze ondernemers te helpen om (weer) beter zichtbaar te zijn op Social Media.

 

Contentmarketing en Social Selling zijn daarbij mijn specialiteiten.

 

Dit doe ik graag met online trajecten & het geven van live workshops of trainingen over Contentmarketing, Social Media, Canva, Instagram en nog zoveel meer!

 

Ik zie dat heel veel ondernemers worstelen en echt struggles hebben om uniek te zijn met hun bedrijf. En dit met resultaat te communiceren naar hun doelgroep.Ze verliezen hierdoor kostbare tijd en klanten zijn omdat hun boodschap niet helder is.

 

Hiervoor heb ik de MH Business dagen opgericht, zodat je hier echt leert wat er mogelijk is en dit zelf kunt gaan implementeren.

 

 

 

 

Laat Je Klanten Naar Jou Toekomen

 

 

Ik haat ‘cold calling’. Of e-mails versturen naar bedrijven of ondernemers in de hoop dat ik ze kan overtuigen om met te werken. Daar ben ik allang klaar mee!

 

Jij ook?

 

Zou het niet veel interessanter maar vooral ook leuker zijn, als jouw klanten juist jou opbellen? Dat je tijdens een gesprek met een potentiële klant tegen hem of haar kunt zeggen: “Op zijn vroegst kan ik over 3 weken voor je beginnen”, en dat die potentiële klant dan alsnog beslist om met jou in zee te gaan?

 

Dat is de kracht van social selling en content marketing.

 

De dagen dat jij je klanten achterna moet zitten zijn voorbij. Dit is het tijdperk van social selling. Laat je content jouw beste verkoper zijn. Kom naar 'Jouw Merk Naar de Top', twee intensieve, resultaatgerichte trainingsdagen waar je nieuwe vaardigheden leert EN implementeert.

 

Je leert de social selling strategieën die echt werken. Geen commerciële verkooppraatjes. Niet meer bellen/mailen naar leads om een klant met pijn en moeite te overtuigen. Maak van je content een lichttoren die jouw ideale klanten begeleidt naar jouw aanbod.

 

 

 

 

 

 

Reserveer vandaag nog je ticket
en wees zeker van je plek!

 

 

           VIP Ticket
   € 547,-  NU VOOR €347,-
______________________________________________
*
Dit tarief is geldig voor de snelle beslissers onder ons.
Alleen geldig op vrijdag 9 november 2018 tot 23.59 uur.

 

Ster MH Business Support   2-Daags Event
Ster MH Business Support  Werkboek met checklists en templates
Ster MH Business Support  Inclusief Lunch
Ster MH Business Support  Inclusief Koffie, thee en water
Ster MH Business Support  Mega veel inzichten
Ster rose MH Business Support  Zitplaats vooraan
Ster rose MH Business Support  Gratis strategiesessie van een uur voorafgaand het event (t.w.v. €167,-)
Ster rose MH Business Support  Online Masterclass*: Boost your Content with paid traffic (t.w.v. €197,-)

 

BOEK NU JE TICKET

 

 

* Tijdens deze online training maak je kennis met één van de meeste doorslaggevende marketingtechnieken die we als ondernemers en marketeers tot onze beschikking hebben. Je leert hoe je het bereik en resultaat van je content vele malen vergroot, door het te ‘boosten’ met een klein advertentiebudget, en door je content strategisch in te plannen.

 

 

           Normaal Ticket
   € 547,-  NU VOOR €347,-
_______________________________________________
* Dit tarief is alleen geldig op zaterdag 10 november 2018.
Op zondag 12 november schiet de prijs terug naar €547,-.

 

Ster MH Business Support   2-Daags Event
Ster MH Business Support  Werkboek met checklists en templates
Ster MH Business Support  Inclusief Lunch
Ster MH Business Support  Inclusief Koffie, thee en water
Ster MH Business Support  Mega veel inzichten

 

 
BOEK NU JE TICKET

 

 

 

 

Wordt 2019 tot nu toe ook jouw beste business jaar?

Kom naar de MH Business Dagen en leer
Social Selling in te zetten voor jouw bedrijf

en die van jouw klanten.

 

Je bent er klaar voor!

 

BOEK NU JE TICKET