Wie is Mariska?

 

 

Wie ben ik persoonlijk?

Mariska natuurlijk! Super spontaan, eerlijk & vrij direct, erg initiatief en niet te vergeten enorm creatief! Als ik mijn eigen woorden mag geloven. Net even dat beetje extra en anders zijn dan de rest, dat is wie ik ben.

Ondernemen betekent voor mij altijd in beweging zijn, ontwikkelen, communiceren en uniek willen zijn. De kudde volgen past niet in mijn beeld van ondernemen. Daarnaast ben ik altijd bezig en stil zitten, wat is dat?

 

 

 

Wie ben ik zakelijk?

Net als ik persoonlijk, ben ik straight forward en met mijn no no-nonsense mentaliteit weet je meteen waar je aan toe bent en wat je aan mij hebt. Creatief meedenken behoort standaard tot mijn nummer één als het gaat om jou als ondernemer de beste service bieden die er is.

Graag geef ik jou weer dat extra zetje zodat jij weer vol ideeën en creativiteit zit om te doen waar jij blij van wordt: jouw business runnen! Mijn uitgangspunt is dat het altijd beter kan, kwaliteit staat bovenaan: maak het eigen!

 

 

 

 

Mariska Huijnen van MH Business Support 7

 

No nonsense & straight forward, je weet meteen waar je aan toe bent!

 

Visie

 

Jou 'inspireren en motiveren' om zelf (weer) successen te behalen op gebied van zichtbaarheid en Social Media, dat is echt mijn visie. Vooral ook voor jou als je moeite hebt om jezelf zichtbaar op te stellen.

Daarnaast help ik je, jouw eigen persoonlijkheid mee te geven door 'personalisatie en branding'. Je angsten overwinnen als het aankomt om zichtbaar te zijn op o.a. Social Media & help ik je graag om meer persoonlijke als business groei te laten realiseren.

 

 

Missie

Mijn missie is om jou als ambitieuze ondernemer te helpen om van jouw merk een betekenisvolle brand te maken op gebied van gestructureerd & betekenisvol ondernemen. Dit op gebied van zichtbaarheid en engagement te creëren door o.a. Contentmarketing en goede Social Media strategieën. Dit zodat jij meer leads en klanten aantrekt.

 

 

" De kudde volgen past niet in mijn woordenboek :)"

 

 

Waar ik je mee ga helpen en wat wij samen gaan doen?

 

Mariska Huijnen Mh Business Support

Persoonlijke aandacht staat hoog bovenaan. Verder meedenken & creatief zijn passen bij mij, want zelf ben ik echt een mens/mens type en vind persoonlijke als business groei realiseren enorm belangrijk. Dit komt mede doordat ik van top tot teen hoogsensitief ben, oftewel ook wel hooggevoelig of HSP genoemd.

Hieruit werk ik enorm vanuit gevoel, mijn intuïtie. Hierbij heb ik ook een eigen onderneming en weet hoe belangrijk creatief ondernemer is om jezelf zichtbaar weer te geven. Daarnaast weet ik hoe het is om overweldigend te raken of te zijn en het missen van de juiste structuren en strategieën in jouw bedrijf. Hierbij help ik je als Content & Social Selling Consultant ook een stukje bij het coachen in de juiste richting.

 

 

 

Dit doe ik graag met online trajecten, maar wat ik absoluut zie als toegevoegde waarde zijn het geven van Live workshops/trainingen over gestructureerd & betekenisvol online ondernemen, contentmarketing, Social Media, Social Selling en nog zo veel meer!

 

 

 

 

 

Oprecht geloof ik dat als je vol passie iets doet je je dromen werkelijkheid kan laten worden. Graag help ik je om je inspiratie (terug) te vinden in jouw business.

 

 

Mariska Huijnen van MH Business Support 5

Mariska Huijnen
Content & Social Selling Consultant
Maakt jouw betekenisvolle merk zichtbaar

Contact opnemen met Mariska

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.