PRIVACYVERKLARING 

MH Business Support versie mei 2018

 

 

Deze verklaring downloaden? Klik hier.

 

Hoe gebruikt MH Business Support jouw persoonsgegevens?

MH Business Support respecteert de privacy van al haar bezoekers en behandelt persoonsgegevens met de grootste zorgvuldigheid. De verwerking en beveiliging van persoonsgegevens in overeenstemming met wat daarover is bepaald in wet- en regelgeving. Deze privacyverklaring is van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens die via de websites en zowel de dienstverlening van MH Business support plaatsvinden.

 

Contactgegevens:

https://www.mhbusinesssupport.nl
Van Groenewegenstraat 20, 2614 BG te Delft
+31 629273349 - mariska@mhbusinesssupport.nl

 

Websites:

  • https://www.mhbusinesssupport.nl
  • https://www.yourgoodiebag.nl
     

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Deze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via mariska@mhbusinesssupport.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Waar hebben we persoonsgegevens voor nodig?

Als Virtual Assistant Professional heeft MH Business Support persoonsgegevens nodig
om de dienstverlening juist uit te voeren. Met je persoonsgegevens kunnen we:

  • Een factuur opstellen
  • Je website beheren
  • Je social media accounts beheren
  • Je agenda beheren en taken plannen
     

Algemeen

Bij het afnemen van een van onze diensten gaan wij jouw persoonsgegevens gebruiken. De wet geeft je ter bescherming een aantal rechten waarmee je de baas blijft over je eigen persoonsgegevens en waar wij ons aan houden. Je kan:

  • Inzage in je gegevens verzoeken;
  • Verzoeken je gegevens te corrigeren;
  • Verzoeken je gegevens te verwijderen;
  • Het gebruik van je persoonsgegevens beperken;
  • Verzoeken al je gegevens te ontvangen in begrijpelijke vorm; en
  • Bezwaar maken tegen het gebruik van persoonlijke informatie.

 
Indien je gebruik wenst te maken van de hierboven genoemde rechten, kan je een e-mail sturen naar mariska@mhbusinesssupport.nl met het betreffende verzoek. Om er zeker van te zijn dat het verzoek van jou afkomstig is zal er telefonisch contact opgenomen worden om je te identificeren.

Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder als je van mening bent dat er persoonsgegevens in strijd met de wet worden verwerkt. De toezichthouder is de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Profileren en automatische besluitvorming

Er is sprake van profileren wanneer er op geautomatiseerde manier persoonlijke informatie wordt verwerkt met als doel het evalueren of analyseren van persoonlijke aspecten van de persoon waar de informatie over gaat.

Er is sprake van automatische beslissingen wanneer de techniek die gebruikt wordt beslissingen maakt zonder de tussenkomst van mensen. MH Business support maakt geen gebruik van profileren of automatische besluitvorming bij de geleverde diensten.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

MH Business Support verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. MH Business Support blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

 

 

Diensten

 

1. Business Management Support

Graag help en assisteer ik je bij alle randgebeuren rondom jouw business. Heb jij het te druk en kan je algemene (online) hulp goed gebruiken? Daarmee help ik je graag door taken uit handen te nemen. Daarnaast bied ik hulp en assistentie tijdens alle randgebeuren voor, tijdens en na; trainingen, workshops, events, netwerkbijeenkomsten, Webinars, lancering en noem het maar op. Als Virtual Assistant ben ik graag je sparringpartner.

 

1.1   Doel en grondslag

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor we persoonsgegevens verwerken wanneer je gebruikt maakt van de business management service:

  • Voor het opmaken van de factuur.
  • Om in te loggen in je agenda, website of social media.
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening
    uit te kunnen voeren.

De verwerking van je persoonlijke gegevens zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van ons deel van de relatie die je aangaat. Zonder deze persoonsgegevens kunnen we helaas onze dienstverlening niet uitvoeren.

 

1.2   Bewaartermijn

De factuur met jouw gegevens wordt in ieder geval zeven jaar bewaard.  Dat zijn wij verplicht op basis van belastingwetgeving. De overige gegevens worden verwijderd indien de overeenkomst wordt gesloten of 6 maanden na het verlopen van de overeenkomst.

 

 


 

 

2.   Website Support

Als Virtual Assistant help ik je graag door aan jouw online zichtbaarheid te werken. Als jij nog geen website hebt of niet weet waar je moet starten, kan ik je prima begeleiden en helpen met het bouwen van jouw eigen mooie (basic) website. Als je al een website dan kan ik voor jou kleine aanpassingen, veranderingen doorvoeren en blogs voor je plaatsen. 

 

2.1   Doel en grondslag

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor we persoonsgegevens verwerken wanneer wij je website beheren:

  • Voor het opmaken van de factuur.
  • Om in te loggen op het betreffende account of website.
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening
    uit te kunnen voeren.

De verwerking van je persoonlijke gegevens zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van ons deel van de relatie die je aangaat. Zonder deze persoonsgegevens kunnen we helaas onze dienstverlening niet uitvoeren.

 

2.2    Bewaartermijn

De factuur met jouw gegevens wordt in ieder geval zeven jaar bewaard. Dat zijn wij verplicht op basis van belastingwetgeving. De overige gegevens worden verwijderd indien de overeenkomst wordt gesloten of 6 maanden na het verlopen van de overeenkomst.

 

 


 

 

3.   Social Media Support

Graag help ik je om een juiste Social Media Strategie op te zetten zodat jouw Social Media kanalen gevuld zijn met de juiste content. Hierbij help ik je bij het maken van een Social Media Strategie en een Content Planner. Het volledig verzorgen van Visuals (indien gewenst) tot aan het plaatsen van de content op je Social Media kanalen.

3.1    Doel en grondslag

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor we persoonsgegevens verwerken wanneer wij je social media beheren:

  • Voor het opmaken van de factuur.
  • Om in te loggen op het betreffende account of website.
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening
    uit te kunnen voeren.

De verwerking van je persoonlijke gegevens zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van ons deel van de relatie die je aangaat. Zonder deze persoonsgegevens kunnen we helaas onze dienstverlening niet uitvoeren.

 

3.2    Bewaartermijn

De factuur met jouw gegevens wordt in ieder geval zeven jaar bewaard. Dat zijn wij verplicht op basis van belastingwetgeving. De overige gegevens worden verwijderd indien de overeenkomst wordt gesloten of 6 maanden na het verlopen van de overeenkomst.

 

 


 

 

4.   Cadeaus voor klanten en relaties

Naast MH Business Support heb ik nog een bedrijf genaamd Your Goodiebag. Met Your Goodiebag verzorg ik speciale & unieke Kadotassen, uitgereikt in een goodiebag, Cadeauboxen & GiveAways voor elke gelegenheid. De organisatie van allerlei evenementen en gelegenheden neemt meestal veel tijd in beslag. Het uitzoeken van een geschikt cadeau kan daarbinnen voor veel stress zorgen. Laat mij daarom je volgende cadeau-moment verzorgen.

 

4.1   Doel en grondslag

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor we persoonsgegevens verwerken wanneer je graag een cadeau besteld voor jezelf of een andere persoon:

  • Wij gebruiken persoonsgegevens voor het opmaken van de factuur.
  • Tevens gebruiken wij de persoonsgegevens voor het opsturen van het cadeau.
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening
    uit te kunnen voeren.

De verwerking van je persoonlijke gegevens zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van ons deel van de relatie die je aangaat. Zonder deze persoonsgegevens kunnen we helaas onze dienstverlening niet uitvoeren.

 

4.2   Ontvangers van deze gegevens

De persoonsgegevens worden bij de dienst Business Management worden doorgestuurd naar het desbetreffende postkantoor om de bestelling op het aangegeven adres te leveren.

 

 
4.3   Profileren en automatische beslissingen

Er is geen sprake van profileren of automatische beslissingen.

 

4.4   Bewaartermijn

De factuur met jouw gegevens wordt in ieder geval zeven jaar bewaard. Dat zijn wij verplicht op basis van belastingwetgeving. De aangemaakte accounts worden niet verwijdert zodat de mensen altijd nog gebruik kunnen maken van de webshop.

 

 


 

 

5.   Virtual Business News

Dit is de nieuwsbrief van MH Business Support genaamd: Virtual Business News. Hierin houd ik je 2 tot max. 4 keer per maand op de hoogte van interessante Virtual News, ideeën, tips, waardevolle blogs, tools en gratis freebies.  Tenzij anders vermeld tijdens een challenge bijvoorbeeld.

 

5.1  Doel en grondslag

Er is slechts één doeleinde als wij je persoonsgegevens verwerken voor het versturen van de Virtual Business News, zodat wij je tips, nieuws en tools via e-mail kunnen versturen.

De verwerking van deze persoonsgegevens wordt gedaan met toestemming d.m.v. een opt-in. Je kunt zicht ten alle tijden uitschrijven van deze functie door op de uitschrijf knop te klikken onderaan elke e-mail.

 

5.2  Ontvangers van deze gegevens

De persoonsgegevens worden bij de dienst Business Management niet doorgestuurd of verwerkt door derden.

 

5.3   Profileren en automatische beslissingen

Er is geen sprake van profileren of automatische beslissingen.

 

5.4   Bewaartermijn

De gegevens worden bewaard zolang er geen opt-in wordt gedaan door de betrokkenen.