Wat zijn de voordelen van een VA?

 

6 voordelen van een VA

Wat zijn de voordelen van een VA - MH Business Support_Blog

 

Ben jij benieuwd wat de voordelen zijn van een VA? Zou je willen weten of een Virtual Assistant jouw onderneming kan versterken?

Tegenwoordig kun je namelijk eenvoudig een VA inhuren. Oftewel ook wel een Online Assistant, Online Professional of een Virtual Business Assistant genoemd.

In deze blog vertel ik je graag, uit mijn visie en namens MH Business Support, wat de voordelen zijn voor ondernemers om een VA in te huren.

1  -  RUST & FOCUS
Doordat ik taken uit handen neem, of jouw projecten ondersteun, krijg jij weer rust en tijd om je te richten op waar jij mee bezig wilt en moet zijn. Jouw ideeën, plannen en strategie, de groei van je bedrijf, of meer tijd voor jezelf.

 

2  -  FLEXIBILITEIT
Er hoeft geen extra werkplek ingericht te worden, ik werk vanaf mijn eigen locatie of met duidelijke afspraken kom ik op locatie langs. Je kunt mij inhuren voor een aantal uren per week/maand. Het werken op afstand en het gericht aantal uur inhuren, maakt het samenwerken enorm flexibel. Jij koopt precies in wat jij op dat moment nodig hebt.

 

3  -  GEEN EXTRA KOSTEN
Je hebt geen kosten voor verplichte premies, bijdragen, verzekeringen, vakantiegeld en alle kosten die je bij personeel wel hebt. Zelf heb ik mijn eigen apparatuur en werkplek en investeer ik in mijn ontwikkeling door trainingen en opleidingen.

 

4  -  HET LEVERT GELD OP!
Investeren in een VA levert geld op. Vergelijk je eigen uurtarief met dat van je VA en reken uit je winst! Ik verzorg de klus en jij kunt deze tijd aan iets anders besteden: jouw klanten, meer omzet. De investering verdient zich meteen terug.

 

5  -  VA NETWERK
Ik heb een groot eigen netwerk. Als ik niet over de juiste expertise beschik voor een bepaalde opdracht, denk ik graag met je mee en zorg ik ervoor dat deze vraag bij de juiste persoon terecht komt.

 

6  -  VA OOK ZELFSTANDIGE ONDERNEMER
Als zelfstandig ondernemer weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en dat daar ook taken bij horen, die jij liever niet doet of je te veel tijd kost. Heel herkenbaar! Besteed ze aan mij uit.

Oftewel er zijn veel voordelen te verzinnen om samen te werken met een VA. Zoals je hebt gelezen, 
levert het jou veel extra benefits op, zodat jij echt meer kan focussen op jouw bedrijf.

 

Heb jij al eens gebruik gemaakt van de diensten van een Virtual Assistant?

 

 

Weet je nog niet wat een VA is? Wil je meer lezen wat het samenwerken met een VA jou zal opleveren?
Hier vind je meer blogs:

Wat is een VA?
Wat levert een VA jou op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *